Reggae Callin’ opäť ožíva

Pravidelné undergroundové parties sa po polročnej prestávke vracajú na scénu, presúvajú sa do nového klubu a aj mimo hlavného mesta. Cieľom akcií Reggae Callin’ je prezentovať reggae a dancehall kultúru a pravidelne prinášať vystúpenia rôznych interpretov z celého sveta. Popri zahraničných umelcoch z krajín ako Jamajka, Rusko, Nigéria, Gambia, či susedné Česko a Maďarsko, vždy dáva priestor aj domácim Mc’s a Dj-om.

Na december sú naplánované hneď dva eventy. Reggae Callin’ sa po prvýkrát odohrá v legendárnom Subclube v Bratislave vo štvrtok 12.decembra. Hlavným vystupujúcim bude Solo Banton z Londýna, ktorý je najbookovanejším dub, digital a reggae umelcom v Európe. Jeho spolupráce s Jahtari a Mungo’s HiFi patria k top hymnám reggae soundystémovej kultúry. V Bratislave s ním v rámci jeho tour vystúpi Dj Simple Sample, na mikrofóne uvidíte aj KattyGyal, Pokymana a nádejné talenty ako súčasť ‘Open Mic’.

Špeciálne vianočné  Reggae Callin’ je naplánované na 20.decembra v Nitre. V klube Checkpoint vystúpi talianska reggae hviezda Lion D s Bizzarri Soundom. Domácu scénu budú reprezentovať Rida Radar, Pokyman z kapely Medial Banana, Rollandblow a domáci dji Mishella a Cerulo.

Na akciách Reggae Callin’ sa ako bonus vždy po polnoci začína tanečný Dancehall Battle, kde samotní návštevníci akcie rozhodujú o víťazke z pomedzi súťažiacich. Sleduj stránky Reggae Callin’ na Fb a očakávaj ďalšie parádne klubové akcie.

 

12.DEC – Bratislava – Subclub
event

20.DEC – Nitra – Checkpoint
event