Medial Banana natočili nový klip

Najšmakovejšia slovenská reggae kapela Medial Banana natočila prvý klip ku svojmu debutovému albumu Uplifted. Ide o skladbu Reprezent, v ktorej sa na mikrofóne vystriedala temer celá slovenská reggae scéna. Vo videu sa okrem chalanov z Medial Banana predvedie aj N3O, Junior Smile, Ryhha, Distanc, Loopata Makay a Rida Radar. Klip má slnečnú atmosféru a točil sa u Opaka v štúdiu Zion 5 a u gitaristu Petra Zajačka na záhrade. O kameru a strih sa postaral klávesák z Banánov Lukáš Minařík. Chalani z kapely si celý klip spravili sami a svojpomocne za účasti Kulturise crew a Batelier records.

“Nechceli sme robiť nič prehnané, bling bling, alebo extra drahé. Išlo nám hlavne o to dať von letné vychillované videjko a odprezentovať našu scénu.” hovoria speváci Erik a Poky.

Sleduj, ako to celé dopadlo a vychutnaj si slovenský reggae reprezent. Album Uplifted vyšiel na CD, digitálne, aj na vinyle a zoženieš ho na domovskej stránke kapely medialbanana.com. Najbližší koncert hrajú Medial Banana v Bratislave v piatok 2.augusta na lodi SunDeck na Tyršovom nábreží (event). Spolu s nimi vystúpia aj hostia z ďalekej Indie, Reggae Rajahs, a domáci Dj Simple Sample a Fayah Sound.