Uprising Winter Edition 2012

Po nezabudnuteľnej letnej edícii nášho festivalu prichádza čas, na ktorý čakajú všetci fanúšikovia Uprisingu. Tretie zimné pokračovanie festivalu s názvom Uprising Winter Edition prináša predčasné vianočné darčeky a opäť riadne nabitý program. Preto v piatok 14.decembra vedú všetky cesty do bratislavského Ateliéru Babylon, kde sa táto udalosť uskutoční.

Medzi prvé potvrdené mená na zimnom Uprisingu sa zapisuje britská ikona reggae a ragga-jungle, General Levy. Jeho hit “Incredible” v spolupráci s M-Beat z roku 1994 je dodnes hymnou celej scény. Práve z tohto tracku pochádza aj populárna hláška “Booyaka”, ktorú spolu so samotnou skladbou preslávil vo svojom filme Ali G, herec Sacha Baron Cohen, ktorý vytvoril a stvárnil aj slávneho Borata, Bruna či Diktátora. General Levy je stále hudobne aktívny, pravidelne vydáva nové skladby a jeho energické koncerty sú zmesou reggae, ragga, jungle, dnb a dubstepu.

Pozvanie na tretie pokračovanie Uprising Winter Edition prijala aj Soom T zo Škótska. Táto malá-veľká žena indického pôvodu je so svojou zásobou silných textov a digitálnych reggae beatov doslova explóziou na pódiu. Ďalšie mená do programu pribudnú už čoskoro a sľubujeme ešte niekoľko prekvapení, takže sa máte zaručene na čo tešiť.

Kapacita Ateliéru Babylon v Bratislave je obmedzená a prvých 100 lístkov kúpite za €17 v sieti Ticketportal (link).

Predpredaj